Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

MAN

Nabízíme špičkové ochranné kryty pod motor, kryty převodovky a řízení pro vozy MAN, které zajišťují optimální bezpečnost a ochranu klíčových částí vozidla. Naše kvalitní kryty jsou odolné vůči nepříznivým podmínkám silničního provozu a extrémním terénním podmínkám.


Ochranné kryty pod motor MAN

Ochranné kryty pod motor pro MAN jsou pečlivě navrženy tak, aby poskytovaly efektivní ochranu motoru před nečistotami, kamením a jinými potenciálními riziky na silnici. Vyrobeny jsou z odolných materiálů, takže váš motor zůstává v optimálním stavu i v náročných podmínkách.

Kryt převodovky a řízení MAN

Náš sortiment zahrnuje také kryty převodovky a řízení pro vozidla MAN, které chrání tyto klíčové komponenty před mechanickým opotřebením a vnějšími vlivy. Díky preciznímu provedení a použití vysoce kvalitních materiálů se můžete spolehnout na odolnost a dlouhou životnost těchto dílů.

Kontaktujte nás

Prodejcům autodílů, servisům a výrobcům vozidel poskytujeme výrazné slevy. Potřebujete poradit s výběrem správných ochranných krytů pod motor pro váš automobil MAN? Rádi vám pomůžeme. Pro více informací nám zavolejte na telefonní číslo +420 591 140 812, nebo napište e-mail na adresu info@polychroma.cz.