Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

PLYNOVÉ VZPĚRY

V naší široké nabídce plynových vzpěr najdete kvalitní a spolehlivé produkty, které jsou ideálním řešením pro efektivní a bezproblémové ovládání pohybu dveří a dvířek na vašem náklaďáku či autobusu. Všechny námi nabízené plynové vzpěry splňují nejvyšší standardy kvality a poskytují optimální výtlačnou sílu.


Plynové vzpěry pro různá vozidla

Plynové vzpěry jsou nezbytným prvkem pro plynulé a pohodlné otevírání a zavírání dveří a dvířek na vašem vozidle. Proto nabízíme plynové vzpěry různých rozměrů a výtlačných sil, aby odpovídaly různým specifikacím. Bez ohledu na značku či model vašeho auta u nás naleznete ideální plynové vzpěry, které zajistí optimální funkci dvířek.

Plynové vzpěry zadních dveří

Speciálně navržené plynové vzpěry pro zadní dveře vozidla přináší kontrolovaný pohyb při otevírání a zavírání. Tím nejen zvyšují komfort při manipulaci s vozidlem, ale také zajišťují bezpečné uzavření zadních dveří.

Rozměry a výtlačná síla

V našem sortimentu naleznete plynové vzpěry s přesnými rozměry a výtlačnou silou, které jsou klíčové pro správnou funkci a bezproblémový chod. Při výběru vhodných plynových vzpěr je důležité vzít v úvahu nejen rozměry dvířek, ale také hmotnost a geometrii konstrukce.

Kontaktujte nás

Prodejcům autodílů, servisům a výrobcům vozidel poskytujeme výrazné slevy. Potřebujete poradit s výběrem vhodných plynových vzpěr pro váš automobil? Rádi vám pomůžeme. Pro více informací nám zavolejte na telefonní číslo +420 591 140 812, nebo napište e-mail na adresu info@polychroma.cz.