Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

POJISTKY

Pojistky do auta. Tyto malé, ale o to zásadnější komponenty hrají klíčovou roli v ochraně vašeho vozidla a jeho elektronických zařízení. V naší nabídce najdete širokou plejádu pojistek, ze kterých si jistě vyberete ty pravé i pro svůj automobil.


Sada pojistek pro spolehlivost a bezpečnost

Pojistky jsou neodmyslitelnou součástí každého automobilu. Jedná se o ochranné prvky, které reagují na nadměrný proud elektrické energie a chrání elektrické zařízení vašeho vozidla před přepětím. Výměna pojistek může být nutná v případě, že se jedna z nich přepálí, což by mohlo vést k nefunkčnosti důležitých systémů.

Různé typy pojistek pro různé aplikace

Pojistky do auta jsou k dispozici v různých typech a hodnotách. Je důležité vybrat správný typ pojistky a správnou hodnotu podle požadavků vašeho vozidla. Myslete také na to, že u některých modelů vozidel mohou být také potřebné specifické pojistky, které jsou přizpůsobeny jejich elektronickým systémům.

Kontaktujte nás

Prodejcům autodílů, servisům a výrobcům vozidel poskytujeme výrazné slevy. Potřebujete poradit s výběrem správných pojistek pro váš automobil? Rádi vám pomůžeme. Pro více informací nám zavolejte na telefonní číslo +420 591 140 812, nebo napište e-mail na adresu info@polychroma.cz.