Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

ZIMNÍ PNEU

RYCHLOSTNÍ INDEX PNEUMATIK


Zimní pneumatiky pro osobní auta pomohou nejen na sněhu, ale také na zmrzlé vozovce nebo náledí. Jejich nasazení v období říjen - listopad bychom neměli podceňovat. Vybírat byste měli především z těch pneumatik, které prošli nezávislými testy ADAC, ACE a další.

Nabízíme prémiové značky zimních pneumatik. V naší nabídce najdete zimní pneu Michelin a Continental, dále kvalitní zimní pneumatiky Nexen, Sebring, Kleber, Kumho, Aplus, Nokian a další.

Jak vybrat zimní pneumatiku

V přehledném filtru vyberte velikost pneumatiky, které odpovídá hodnotám uvedeným v technickém průkazu vašeho vozidla. Na základě toho pak vyberte vhodnou pneumatiku pro váš automobil.

Pokud si nevíte rady s výběrem vhodné zimní pneumatiky pro váš automobil? Obraťte se na naše odborníky, kteří vám ochotně poradí po telefonu, e-mailem, nebo osobně. Nepodceňujte přípravu na zimu a obujte svůj vůz kvalitní pneumatikou.

Jestliže chcete zůstat mobilní i při sněhových závějích nebo při cestách do hor, prohlédněte si nabídku zimních řetězů, které vás udrží na čtyřech kolech i při psím počasí.