Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

OSVĚTLENÍ

Osvětlení automobilů hraje klíčovou roli v zajištění bezpečnosti a viditelnosti na silnici. Moderní technologie v oblasti osvětlení umožňují motoristům zářit na silnicích s větší jasností a efektivitou než kdy dříve. Pokud hledáte spolehlivé a kvalitní osvětlení pro své vozidlo, neváhejte se podívat na naši širokou nabídku.


LED technologie: Oslnivý výkon a dlouhá životnost

LED osvětlení je stále populárnější volbou pro moderní automobily. LED žárovky nabízejí oslnivý výkon a zároveň mají mnohem delší životnost než tradiční halogenové žárovky. Díky své úspornosti také šetří energii a přispívají k ekologičtějšímu provozu vozidla. LED technologie se používá pro denní svícení, blinkry, brzdová světla, a mnoho dalších aplikací.

Xenonové osvětlení: Jasné světlo pro lepší viditelnost

Xenonové osvětlení je další moderní možností, která nabízí jasné světlo a vylepšuje viditelnost na silnici. Xenonové žárovky mají vyšší jas než halogenové žárovky a poskytují lepší viditelnost za špatných povětrnostních podmínek. Díky nim můžete bezpečně řídit ve tmě, dešti nebo mlze.

Mlhovkové žárovky: Pro zlepšení viditelnosti v mlze

Mlhovkové osvětlení je určeno speciálně pro zlepšení viditelnosti v mlze. Tyto žárovky jsou navrženy tak, aby osvětlovaly silnici níže a zamezovaly odrazu světla od mlhy, což minimalizuje oslnění a zvyšuje bezpečnost.

Kontaktujte nás

Prodejcům autodílů, servisům a výrobcům vozidel poskytujeme výrazné slevy. Potřebujete poradit s výběrem správného osvětlení pro váš automobil? Rádi vám pomůžeme. Pro více informací nám zavolejte na telefonní číslo +420 591 140 812, nebo napište e-mail na adresu info@polychroma.cz.