Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

AUTOCHEMIE

Autochemie je jedním z nejdůležitějších pomocníků při údržbě vašeho vozidla. Věděli jste, že správná autochemie může zásadně ovlivnit životnost vašeho auta a dokonce i jeho výkon? Autochemie jako jsou i náplně do auta, aditiva a také čističe a odmašťovače, hraje klíčovou roli v udržování vašeho vozu v dobré kondici. Tito nedocenitelní pomocníci zajišťují, že budete vždy cestovat bezpečně a také spolehlivě.


Náplně do auta

Náplně do auta, jako jsou motorové oleje, brzdové kapaliny a chladicí kapaliny, jsou nezbytné pro správné fungování vašeho auta. Napomáhají chránit motor, brzdy a další komponenty před opotřebením. A také zajišťují to, aby všechny systémy ve vašem vozu fungovaly bez problémů a zádrhelů.

Aditiva

Aditiva přidávají dodatečné vlastnosti použitým náplním. Vylepšují tak mazání, snižují tření a také třeba zdokonalují chladivost. Proto tyto přípravky napomáhají ke zlepšení výkonu vašeho auta a prodlužují životnost jeho důležitých součástí a tak i celého vozidla.

Čističe a odmašťovače

Čističe a odmašťovače jsou zase důležité pro udržování čistoty a funkčnosti vnitřních ale i vnějších částí vašeho auta. Tyto produkty pomáhají odstraňovat nečistoty, mastnotu a usazeniny, které se mohou nahromadit na různých i hůře dostupných místech včetně karosérie a motoru ale i celého interiéru.

V našem e-shopu najdete velký výběr kvalitních produktů, které vám pomohou udržet vaše auto v nejlepší možné kondici. S námi si vyberte ty nejlepší náplně do auta, aditiva, čističe a odmašťovače pro váš vůz.

U nás naleznete širokou škálu produktů, které se hodí pro všechny typy vozů, od osobních až po nákladní. Pokud si svou volbou nejste jisti, můžete se na nás s důvěrou obrátit. Naši odborně proškolení pracovníci vám rádi pomohou s výběrem a poradí vám ty správné produkty pro váš typ vozu. Společně zajistíme, abyste měli vše, co potřebujete, aby vaše auto na dlouho zůstalo v tom nejlepším možném stavu. Neváhejte a objednejte si svou autochemii ještě dnes a zajistěte, aby vaše auto vždy fungovalo tak, jak má.