Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

ZADNÍ SVĚTLA


Každý přívěs musí být dobře osvětlený, a to nejen v noci. V naší nabídce osvětlení přívěsů najdete zadní světla, obrysová světla, odrazky, zadní mlhová světla, couvací světla, kompletní elektroinstalace i náhradní kryty světel. Buďte připraveni na sníženou viditelnost kvalitním a ověřeným světlem od nás. Osvětlení pro přívěsné vozíky je dnes standardem, který není radno podceňovat. Před každou jízdou vždy osvětlení pro přívěsy pečlivě zkontrolujte a předejděte případným problémům. Nezapomeňte, že řidiči za vámi se orientují právě dle světel na vašem přívěsném vozíku.

Zadní osvětlení pro přívěsy

Nabízíme několik druhů světel pro přívěsné vozíky, od doplňkových, po hlavní osvětlení přívěsů. Zadní světla jsou velmi důležitá vzhledem k orientaci na silnici. Nezapomeňte svůj přívěs vybavit také obrysovýma světlama, odrazkami nebo funkčními mlhovkami, které řada řidičů podceňuje.

Jestliže váš přívěs potřebuje renovaci, nabízíme také kompletní elektroinstalace nebo náhradní kryty světel v případě, že dojde k poškození namontovaného světla na vašem přívěsném vozíku. U nás najdete osvětlení, které hledáte.

S námi budete vidět

Jako účastník provozu musí být osvětlen jak váš vůz, tak váš přívěsný vozík. Řada řidičů hlavně u vozíků světla podceňují, častokrát ani nepřipojí kabel ke svému automobilu, což značně komplikuje provoz na silnici. Buďte dobře viditelní za každé situace. Světla na přívěsný vozík od nás jsou kvalitní a navíc za nejlepší ceny na trhu.

Kontaktujte nás

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Naši odborníci vám poradí, jak nejlépe vybavit svůj přívěs o světla či odrazky. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně, a proto se k nám celá řada z nich rádo vrací. Chcete mezi ně patřit i vy?

Navštivte také naši prodejnu v Krnově. Budeme se těšit na vaši návštěvu.