Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

PLASTICKÁ MAZIVA

Plastická maziva jsou nezbytnou součástí údržby a péče o osobní automobily. V naší nabídce najdete široký výběr plastických maziv a vazelín, které jsou určeny pro různé aplikace a zajišťují optimální ochranu a výkon vašich vozidel. Vybraná plastická maziva poskytují vynikající mazací vlastnosti, které prodlužují životnost součástí vašeho automobilu a zajišťují hladký a tichý chod.


Plastická maziva pro osobní automobily

Plastická maziva pro osobní automobily jsou speciálně navržena tak, aby odolávala vysokým teplotám, tlaku a vlhkosti. Jsou ideální pro mazání ložisek, kloubů, čepů a dalších pohyblivých částí automobilu. Naše maziva mají vynikající přilnavost a zůstávají na místě i při extrémních podmínkách, čímž zajišťují dlouhodobou ochranu a snižují opotřebení součástí.

Vazelíny

Vazelíny jsou univerzální maziva, která nacházejí široké uplatnění v údržbě automobilů. Jsou vhodné pro mazání dveřních zámků, pantů, bateriových kontaktů a dalších dílů, které potřebují ochranu před korozí a opotřebením. Vazelíny mají vynikající vodoodpudivé vlastnosti, což je činí ideálními pro použití v prostředích s vysokou vlhkostí.

Naše nabídka

Na našem e-shopu nabízíme plastická maziva a vazelíny od renomovaných výrobců, které splňují nejvyšší standardy kvality. Můžete si vybrat z různých typů a balení, které vyhovují vašim konkrétním potřebám. Naše produkty jsou vhodné pro širokou škálu aplikací a jsou ideální pro profesionální i domácí použití.

Investice do kvalitních plastických maziv a vazelín je klíčová pro udržení vašeho automobilu v optimálním stavu. Pravidelná údržba a mazání zajišťují spolehlivý výkon a dlouhou životnost součástí vašeho vozidla.

Kontaktujte nás

Prodejcům autodílů, servisům a výrobcům vozidel poskytujeme výrazné slevy. Potřebujete poradit s výběrem vhodného plastického maziva pro váš automobil? Rádi vám pomůžeme. Pro více informací nám zavolejte na telefonní číslo +420 591 140 812, nebo napište e-mail na adresu info@polychroma.cz.