Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty
08.04.2024

Mazací plán Castrol

Také si na jaře nejste jistí, jestli váš automobil je plně připraven na zahájení nové sezóny a nic mu nechybí? Na našem firemním webu Castrol naleznete šikovnou službu s označením Vyhledávač oleje, někdy více známý také jako mazací plán.

Co je  mazací plán?

Mazací plán nejen, že vám poskytne cenné informace ohledně časového rozložení jednotlivých úkonů s ohledem na ujeté kilometry a typu motoru, ale také vám pomůže zvolit vhodnou mazací kapalinu pro konkrétní součásti vašeho vozu. Mazací plán zahrnuje harmonogram mazání rozhodujících mechanismů, jako je motor, převodovka, podvozek a další části vozidla, které jsou vystaveny velkému tření a tím riziku opotřebení.

MOTOROVÝ OLEJ CASTROL 0W40 1L EDGE

Vše na míru

V konfigurátoru olejů si každý uživatel může navolit značku automobilu, přesný model, rok výroby a systém vám už sám nabídne nejvhodnější lubrikanty, včetně optimální periody pro mazání jednotlivých součástí. Samozřejmostí je i eventualita vyhledání určitého typu oleje podle jeho názvu.

Od aut po zemědělské stroje 

Typické položky, jenž jsou součástí mazacího plánu nejen pro osobní automobily, užitková vozidla, nákladní auta, autobusy, motocykly a mopedy, ale i zemědělské stroje a těžkou techniku, zahrnují:

OLEJ PŘEVODOVÝ - AFT TOP TEC 1200 - UNIVERSAL - LIQUIMOLY - 1LNEMRZNOUCÍ KAPALINA G12 + 5L - MAXGEARBRZDOVÁ KAPALINA DOT 3&4 - 0,5L

Pravidelná údržba na základě mazacího plánu je klíčová pro zachování funkčnosti, snížení opotřebení komponent i prodloužení životnosti automobilu. Konfigurátor olejů vám přehledně a rychle nabídne ideální sestavu maziv a kapalin použitelných pro vaše auto či motorku tak, aby přesně odpovídaly potřebám vašemu dopravnímu prostředku.

Zjednodušte si život a vyzkoušejte náš volič olejů Castrol, který vám usnadní výběr všech potřebných mazadel i s doporučeným intervalem jejich aplikace.


MOTOROVÝ OLEJ CASTROL 0W40 1L EDGE