Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

KLÍČE + NÁŘADÍ

Náš e-shop nabízí širokou škálu kvalitních klíčů a nářadí na auto, které je nezbytné pro každého automechanika. V naší nabídce najdete vše, co potřebujete pro údržbu, opravy a servis automobilů.


Sada nástrčných klíčů

Pro snadnou a efektivní práci na vašem vozidle je potřeba mít po ruce kvalitní sadu nástrčných klíčů. Naše sady obsahují velký výběr velikostí a typů nástrčných klíčů, které vám umožní snadno se dostat i do těžko přístupných míst. Díky jejich pevné konstrukci a odolnosti vůči opotřebení vám naše sady poskytnou dlouhou životnost a spolehlivost.

Sada magnetických šroubováků

Magnetické šroubováky jsou nezbytným nástrojem pro každého, kdo pracuje s malými šrouby a upevňovacími prvky. Naše sada magnetických šroubováků zahrnuje různé typy a velikosti, které vám umožní snadno a rychle manipulovat se šrouby, aniž byste je ztratili. Magnetické hroty zajišťují pevné uchopení a usnadňují práci i v těsných prostorách.

Stojany pod nápravu

Bezpečnost při práci na vašem vozidle je více než důležitá, a proto nabízíme robustní stojany pod nápravu. Tyto stojany poskytují stabilní a bezpečnou podporu pro vaše auto během zvedání a servisu. Stojany pod nápravu jsou vyrobeny z odolných materiálů a jsou schopny unést vysokou zátěž, takže zajišťují bezpečné a stabilní pracovní podmínky.

Momentové klíče

Pro přesné dotažení šroubů a matic je klíčový momentový klíč. Naše momentové klíče umožňují přesné nastavení požadovaného utahovacího momentu, což je důležité pro správnou instalaci a bezpečnost. Nabízíme širokou škálu momentových klíčů, které vyhoví různým požadavkům a aplikacím.

Raznice s písmeny a čísly

Pro trvalé označování kovových dílů a součástí nabízíme raznice s písmeny a čísly. Tyto raznice jsou ideální pro vytváření trvalých identifikačních značek, sériových čísel nebo jiných označení na kovových površích. Naše raznice jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli, což zajišťuje dlouhou životnost a čistý otisk.

Klíč na olejové filtry

Výměna olejového filtru je pravidelnou údržbou každého automobilu a kvalitní klíč na olejové filtry tuto práci značně usnadní. Naše klíče na olejové filtry jsou navrženy pro snadné a rychlé uvolnění a utažení filtrů, takže šetří čas a námahu. Díky jejich ergonomickému designu a robustní konstrukci jsou ideální volbou pro každého mechanika.

Kontaktujte nás

Prodejcům autodílů, servisům a výrobcům vozidel poskytujeme výrazné slevy. Potřebujete poradit s výběrem vhodných klíčů a nářadí pro váš automobil? Rádi vám pomůžeme. Pro více informací nám zavolejte na telefonní číslo +420 591 140 812, nebo napište e-mail na adresu info@polychroma.cz.