Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

STARTOVACÍ KABELY

Startovací kabely jsou nepostradatelnou součástí výbavy každého automobilu. Tyto kabely slouží k přenosu elektrické energie z baterie vozidla na alternátor, díky čemuž je možné vozidlo nastartovat v případě, že se vám vybije baterka.


Široký výběr startovacích kabelů

Náš e-shop nabízí široký výběr startovacích kabelů s minimální délkou 4000mm, které splňují všechny požadavky na kvalitu a bezpečnost. Tyto kabely jsou vyrobeny z odolných materiálů, takže vám zajistí spolehlivý a dlouhodobý provoz. Díky svému kompaktnímu designu se snadno vejdou do každého vozidla, a tak vám v případě potřeby poskytnou rychlou pomoc při nastartování vašeho auta. Startovací kabely z naší nabídky jsou certifikované a splňují všechny normy bezpečnosti a kvality. Tyto kabely jsou pochopitelně také vybaveny ochrannými prvky proti přetížení a přehřátí, aby bylo zajištěno spolehlivé nastartování vozidla bez rizika.

Starovací kabely s délkou až 8 metrů

V našem e-shopu si můžete vybrat startovací kabely v různých délkách a pro různá vozidla. Můžete tak snadno zvolit ten typ, který odpovídá vašim potřebám a požadavkům. Pokud hledáte kabely s delší délkou, máme pro vás k dispozici i modely s délkou až 8 metrů. Tyto kabely jsou ideální při použití pro nastartování vozidel s větším rozvorem, jako jsou například nákladní automobily nebo autobusy.

V našem e-shopu dbáme na spokojenost našich zákazníků a rádi vám pomůžeme s výběrem nejvhodnějšího modelu startovacích kabelů pro vaše vozidlo. Tak neváhejte a pořiďte si spolehlivé startovací kabely ještě dnes a buďte připraveni na jakoukoli situaci, která vás na silnici může potkat.