Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

DRŽÁKY TELEFONŮ A TABLETŮ

Na našem e-shopu najdete širokou nabídku držáků na telefony a tablety, které zajišťují bezpečné a pohodlné používání vašich zařízení během jízdy. Správný držák vám umožní mít telefon nebo tablet vždy na dosah ruky a v ideálním úhlu pro čtení map, ovládání hudby nebo přijímání hovorů, aniž byste museli odvádět pozornost od řízení.


Držák telefonu do auta

Držák telefonu do auta je nezbytným doplňkem pro každého řidiče, který potřebuje mít svůj mobilní telefon snadno dostupný. Nabízíme různé typy držáků, které lze upevnit na palubní desku, čelní sklo nebo větrací mřížku. Držáky jsou navrženy tak, aby pevně držely váš telefon, ať už jde o menší zařízení nebo větší smartphony. S našimi držáky budete mít telefon vždy na očích a zároveň budete moci bezpečně řídit.

Držák tabletu do auta

Pokud často cestujete s rodinou nebo pracujete na cestách, držák tabletu do auta je ideálním řešením. Tento typ držáku vám umožní upevnit tablet na zadní stranu předního sedadla, takže cestující na zadních sedadlech mohou pohodlně sledovat filmy, hrát hry nebo pracovat. Naše držáky tabletů jsou robustní a nastavitelné, takže váš tablet bude pevně držen a vždy v optimálním úhlu.

Držák na mobil do auta

Pro ty, kteří preferují jednoduchost a funkčnost, je držák na mobil do auta perfektní volbou. Tento držák je vhodný pro rychlé a snadné upevnění mobilního telefonu a je navržen tak, aby byl kompatibilní s většinou mobilních telefonů na trhu.

Nabízíme držáky s různými způsoby upevnění, jako jsou magnetické držáky, držáky s přísavkou nebo držáky upevněné na ventilační mřížku. Díky našim držákům budete mít svůj mobilní telefon vždy bezpečně umístěný a snadno přístupný.

Kontaktujte nás

Prodejcům autodílů, servisům a výrobcům vozidel poskytujeme výrazné slevy. Potřebujete poradit s výběrem vhodných držáků na telefon nebo tablet pro váš automobil? Rádi vám pomůžeme. Pro více informací nám zavolejte na telefonní číslo +420 591 140 812, nebo napište e-mail na adresu info@polychroma.cz.