Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

HASÍCÍ PŘÍSTROJE

Hasící přístroje se mohou stát skvělým pomocníkem ve vašem automobilu nebo domácnosti. I přes to, že v České republice nespadají do povinné výbavy vozidla, je dobré si jej do svého auta pořídit. Jestliže chcete vycestovat mimo naši zemi, může se přihodit, že v některých státech Evropy je hasicí přístroj v autě povinnost.


Práškový hasící přístroj

Nejčastěji si lidé pořizují práškový hasicí přístroj do auta o objemu 2kg nebo 1kg. V interiéru vozidla je nejvhodnější jej umístit na takové místo, kde v případě nehody neohrozí posádku vozidla. Vhodné a bezpečné je upevnění například pod předními sedadly. Jak použít hasící přístroj naleznete přímo na láhvi. Práškový hasicí přístroj můžete použít na elektrické zařízení pod proudem, pevné hořlavé látky, hořící tekutiny jako benzín nebo nafta a hořlavé plyny. Láhve jsou znovu plnitelné a použitelné. Jejich životnost činní až 20 let.

Na našem e-shopu máte možnost zakoupit hasicí přístroje do automobilu o hmotnosti 1kg nebo 2kg. Všechny jsou práškového typu hodící se nejen do automobilu, ale v případě nouze i do domácnosti.