Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

NOSIČE KOL NA STŘECHU VOZIDLA


Pokud patříte mezi ty, kdo rádi tráví svůj volný čas aktivně a sportovně, určitě se už déle neobejdete bez nosiče kol na střechu auta. Tyto nosiče umožňují převézt vaše jízdní kolo bezpečně a spolehlivě na jakýkoliv vzdálenější sportovní výlet či dovolenou.

Výhody nosičů kol na střechu auta

Výhodou nosičů kol na střechu je především to, že nezabírají místo v kufru nebo na zadním sedadle vozidla, takže si můžete s sebou vzít i více věcí. Dále pak zajišťují bezpečný a stabilní transport vašeho kola bez ohledu na stav silnic či povětrnostní podmínky.

Nosiče kol na střechu se navíc velmi snadno obsluhují, takže přidělání kola na nosič i jeho opětovné sundání na zem je rychlé a jednoduché. Nemusíte se obávat ani toho, že by se vám kolo během přepravy poškodilo.

V naší nabídce najdete různé typy a provedení nosičů kol na střechu, které jsou vhodné pro různé druhy kol a vozidel. Základním kritériem pro výběr nosiče je samozřejmě typ vozidla, na které bude nosič instalován. Dalším důležitým faktorem je pak počet kol, které bude nosič schopen převézt.

V naší nabídce najdete nosiče kol na střechu auta od renomovaných výrobců, kteří dbají na kvalitu a bezpečnost svých výrobků. Naše zkušenosti s těmito nosiči jsou velmi dobré a můžeme je vřele doporučit každému, kdo si potrpí na bezpečnost a spolehlivost.

Poradíme s výběrem

Pokud máte zájem o některý z našich nosičů kol na střechu auta, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poradíme s výběrem nejvhodnějšího typu a poradíme s jeho montáží na vaše vozidlo.