Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

NOSIČE KOL NA TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ

K přepravě kol můžete využít klasické střešní nosiče, můžete mít nosič na páté (zadní) dveře a další možností je upevnit nosič na tažné zařízení vozu. Pokud máte na svém autě tažné zařízení, je pro vás tato varianta velmi praktická. Můžete tak kola převážet často a komfortně.


Největší výhodou nosičů na tažné zařízení je snadná montáž a demontáž, mnohem jednodušší manipulace s nesenými koly a jejich bezpečná přeprava. Díky kvalitní konstrukci přepravíte s nosičem na tažné zařízení dvě až čtyři kola.

Přístup ke kolům je v případě nosičů na tažné zařízení snadný, nemusíte je sundávat ze střechy vozu, ani vytahovat z auta.

Jsou dostupné nosiče s možností sklopení i s naloženými koly, takže se pohodlně dostanete do auta i bez nutnosti sundávat kola a nosič z koule tažného zařízení. Můžete si pořídit model s možností uzamčení nosiče k vozidlu i s uzamčením kol k nosiči.

Nosiče jsou vybaveny světelnou rampou se zadními svítilnami. Světelná rampa je připojena k zásuvce tažného zařízení vozidla prostřednictvím 13 pólového konektoru. Pro auta ze 7 pin zásuvkou je dodáván adaptér 7-13 pin. V případě, že adaptér vhodný na vaše vozidlo není součástí vybavení vámi vybraného nosiče, je možné ho dokoupit.

Výhody nosičů kol na tažné zařízení