Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

CHEVROLET

Ochranné rámy na Chevrolet jsou nedílnou součástí výbavy těchto robustních a výkonných automobilů.  Ochranné rámy slouží ale ne jen k ochraně karoserie vozu při jízdě v terénu a při nehodách. Kromě toho, že zvyšuje bezpečnost posádky, dodává vozu také dravý off-road vzhled.


Boční ochranné rámy

Mezi nejběžnější typy ochranných rámů na Chevrolet patří boční ochranné rámy, které chrání boky vozu před poškozením při kontaktu s kameny, stromy a jinými překážkami v terénu. Tyto boční rámy jsou vyrobeny z kvalitní oceli nebo hliníku a jsou navrženy tak, aby co nejvíce omezily riziko poškození vozu při nehodě ale i při běžném provozu v méně upraveném terénu.

Přední ochranné rámy

Přední ochranný rám se zuby je dalším oblíbeným typem, který poskytuje dodatečnou ochranu přední části vozu při jízdě v terénu. Tyto zuby na rámu pomáhají vozu překonat překážky, aniž by došlo k poškození karoserie. Navíc přední ochranný rám se zuby dodává vozu ještě odolnější a neotřelejší vzhled. Přední ochranný rám můžete mít ale také s plechem. I tento typ rámu je pochopitelně vyroben samozřejmě z kvalitního plechu a poskytuje tak vynikající ochranu před nárazy, škrábanci a jinými druhy poškození.

Zadní ochranný rám

V neposlední řadě je možné zakoupit i zadní ochranný rám, který je taktéž vyroben z odolných materiálů, jako je ocel nebo hliník. Díky tomu poskytuje vynikající ochranu proti nárazům, škrábancům a dalším možným poškození. I on je také důležitou součástí ochranných prvků pro tyto vozy a chrání zadní část vozu před následky jízdy v terénu nebo při nehodách. Vzhled, který díky němu vozidlo získá, odráží jeho výborné schopnosti při jízdě v jakémkoliv terénu.

Rámy, které u nás zakoupíte, lze snadno montovat a jsou navrženy tak, aby se co nejlépe integrovaly do celkového designu vozu. V případě kolize jsou první bezpečnostní bariérou. Absorbují náraz a chrání vozidlo před poškozením a posádku před větším zraněním. Nejčastěji se používají jako ochrana těch částí vozidla, které jsou citlivější. Jsou to nárazníky, mřížka a v neposlední řadě také chladič.