Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

MITSUBISHI

Ochrana vašeho vozu ze všech stran. Přední ochranné rámy jsou dostupné ve všech provedeních, která vyhovují vašim potřebám. Můžete si vybrat mezi předními ochrannými rámy se zuby, které poskytují agresivnější vzhled a zároveň ochranu před nárazy. Přední ochranné rámy s plechem pak nabízejí ještě větší odolnost proti poškrábání a menším nárazům.


Na výběr jsou také přední ochranné rámy s příčkou, které zajišťují robustní ochranu vašeho vozidla, nebo přední ochranné rámy bez příčky, které dodávají elegantní vzhled. Pro ty, kteří preferují nižší profil, nabízíme nízké přední ochranné rámy pod nárazník, které jsou ideální pro terénní jízdu.

Nejen pro snadné nastupování a vystupování cestujících nabízíme pro váš vůz boční nášlapy s drážkovým plechem, plastovými prolisy nebo boční nášlapy s hladkým povrchem.

Pro dokonalou ochranu zadní části vašeho vozidla nabízíme zadní ochranné rámy rohové, které poskytují ochranu v nejexponovanějších částech, a zadní ochranné rámy pod nárazník, které zajišťují ochranu při nárazech.

Montáž našich ochranných rámu je snadná a nevyžaduje vrtání dodatečných otvorů do karoserie. Sada obsahuje podrobný montážní návod včetně obrázků, který vám usnadní instalaci.