Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

TOYOTA

Zvýrazněte svůj Toyota v luxusním stylu a zabezpečte ho před každodenními výzvami na silnici. Naše přední ochranné rámy a boční nášlapy jsou tím pravým klíčem k dokonalému spojení elegance a ochrany.


Máte na výběr z několika různých typů ochranných rámů:

Přední ochranný rám

Oblíbený typ ochrany, který je instalován na přední část vozu. Existují různé verze, včetně těch s příčkou nebo bez ní, s plechem (nízkým nebo standardním), a s designem 'se zuby'. Každý z těchto typů má své vlastní výhody, ať už jde o dodatečnou ochranu, elegantní vzhled nebo robustní styl.

Boční nášlapy

Boční nášlapy jsou skvělým doplňkem pro vaše vozidlo. Navíc k ochraně před poškozením poskytují i pohodlný přístup do vozu a mohou být k dispozici v různých provedeních, včetně hladkého designu, plastových prolisů a drážkového plechu.

Zadní ochranný rám

Tyto rámy mají podobné vlastnosti a výhody jako přední ochranné rámy. Nabízíme jak rohové ochranné rámy (zvýšené nebo standardní), tak i zadní ochranné rámy pod nárazník.

Ochranné rámy na korbu

Pro vaše pickupy nebo vozidla s otevřeným nákladním prostorem máme k dispozici ochranné rámy na korbu, které mohou být kompatibilní s roletou pro bezpečné uskladnění nákladu.

Výběr závisí na vašich preferencích a potřebách. Zvažte, jaký styl a účel by pro vaše vozidlo Toyota byl nejvhodnější, a vyberte si ochranný rám, který nejlépe splní vaše očekávání.