Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

FIAT

Chcete chránit svůj Fiat před poškozením a zároveň mu dodat stylový vzhled? Pak jsou ochranné nerezové rámy tou správnou volbou pro vás. Tyto rámy jsou vyrobeny z kvalitního nerezového materiálu, který odolává korozi a poškození. Navíc jsou kompatibilní s originálními díly vašeho auta, takže se snadno instalují.


Fiat přední ochranný rám

Chránit přední část vašeho Fiatu před poškozením je důležité pro jeho správnou funkci a bezpečnost. Přední ochranný rám je speciálně navržen pro konkrétní modely Fiatu a poskytuje maximální ochranu před nárazy a poškozením.

Boční nášlapy pro Fiat

Boční nášlapy pro Fiat jsou skvělým doplňkem pro ochranu vašeho auta před poškozením a zároveň poskytují lepší vstup a výstup z auta. Tyto nášlapy jsou vyrobeny z odolného materiálu a jsou kompatibilní s originálními díly vašeho auta.

Vybírat můžete z ochranných rámů pro Fiat Ducato a Fullback. V případě, že nenajdete vámi požadovaný díl, kontaktujte nás a pomůžeme vám dohledat poklice přímo pro váš automobil.

Kontaktujte nás

Pro více informací o ochranných nerezových rámech, předním ochranném rámu a bočních nášlapech pro Fiat, neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle +420 591 140 812 nebo e-mailem na adresu info@polychroma.cz. Rádi vám pomůžeme s výběrem správného dílu pro váš model Fiatu.