Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

VOLKSWAGEN

Váš Volkswagen si zaslouží to nejlepší, a my pro vás máme to pravé řešení. Naše špičkové ochranné rámy a boční nášlapy jsou tím, co potřebujete pro zdůraznění jedinečného stylu vašeho vozu a zároveň pro spolehlivou ochranu. 


Oživte svůj Volkswagen

Nabízíme přední ochranné rámy se zuby pro odvážný a robustní vzhled, který udělá dojem na každé silnici. Z nabídky ochranných rámů s plechem můžete zvolit nízké, standardní nebo ochranné rámy v kombinaci se zuby pro dokonalý styl a ochranu. Disponujeme také ochrannými rámy s příčkou nebo bez nebo středovým ochranným rámem pro dokonalou ochranu středové části vašeho vozidla.

A to není vše! Vybírat můžete také boční nášlapy s plastovými prolisy, drážkováním nebo hladkým povrchem, které nejenže chrání vaše vozidlo před nárazy a poškozením, ale také dodávají eleganci a pohodlí.

Pro majitele vozů Volkswagen Amarok máme speciální rám na korbu, který je kompatibilní i s roletou, takže můžete snadno a bezpečně uskladnit svůj náklad.

Ochranné rámy jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, aby vaše vozidlo zůstalo chráněno po dlouhou dobu. Vylepšete nejen vzhled, ale i bezpečnost vašeho vozu - to je volba, která se vyplatí!