Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

OCHRANNÉ RÁMY

Ochranné rámy slouží k ochraně částí vozidla. V případě kolize je rám první bezpečnostní bariérou. Absorbuje energii nárazu a chrání vozidlo před poškozením. Chrání především citlivější části vozidla, jako je přední nárazník, mřížka nebo chladič.


Prodáváme pouze typově schválené ochranné rámy, které není nutno zapisovat do technického průkazu vozidla.
Více informací Vám rádi poskytneme na tel. + 420 591 140 812 nebo na emailu: info@polychroma.cz
 

Hledáte ochranný rám na váš automobil? V naší nabídce najdete přední ochranný rám, boční ochranný rám i zadní ochranný rám. Ochranné rámy na auta zpevní konstrukci automobilu nebo vašeho SUV a zároveň přidá vašemu autu na estetickém vzhledu.

Ochranné rámy na auta

V kategorii offroad vybavení jsou ochranné rámy velmi oblíbené. Především mezi majiteli velkých SUV značek Ford a Chevrolet. Na své si přijdou i ti, kteří brázdí terén i silnice ve svém voze Dacia nebo Fiat. Ochranné rámy dělají z vašeho auta bezpečnější dopravní prostředek.

Kontaktujte nás

Prodejcům autodílů, servisům a výrobcům vozidel poskytujeme výrazné slevy. Potřebujete poradit s výběrem toho správného ochranného rámu pro vaše auto? Rádi vám pomůžeme. Pro více informací nám zavolejte na telefonní číslo +420 591 140 812, nebo napište e-mail na adresu info@polychroma.cz.