Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

MERCEDES-BENZ

Bezpečnost a odolnost v jedinečném stylu. Nabízíme přední ochranné rámy s příčkou i bez příčky, které chrání přední část vašeho Mercedesu před nepříznivými vlivy na silnici. Pokud preferujete ještě větší ochranu, máme pro vás přední ochranné rámy s plechem, které jsou navrženy tak, aby odolávaly větším nárazům a horšímu terénu.


Pro boční ochranu vašeho vozu nabízíme boční nášlapy s plastovými prolisy nebo s drážkami. Pro minimalistický vzhled jsou k dispozici také boční nášlapy v hladké verzi.

Aby byl váš vůz připraven na náročné podmínky, máme pro vás ochranný rám na korbu a zadní ochranný rám. Tyto rámy posilují konstrukci vašeho automobilu a zajišťují větší bezpečnost při jízdě off-road nebo v náročných terénech.

Ochranné rámy jsou vyrobeny z pevných a odolných materiálů, které zvyšují odolnost vozu při kolizích a nárazech. Tím se zajišťuje vyšší bezpečnost jak pro vás, tak i pro vaše cestující.

Všechny naše ochranné rámy jsou vyrobeny z nerezové oceli, která poskytuje vysokou odolnost proti korozi a dlouhou životnost. Jsou navrženy a vyráběny podle nejvyšších bezpečnostních standardů a úspěšně prošly všemi certifikačními zkouškami v oblasti bezpečnosti chodců.