Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

RAM

Hledáte ochranný rám na vaše auto? V naší nabídce najdete přední ochranné rámy všech typů a velikostí. Ochranný nerezový rám zpevní konstrukci vašeho automobilu a zároveň přidá na atraktivitě vašeho vozu.


Zvyšte bezpečnost a styl vašeho pickupu

V posledních letech získaly ochranné rámy na vozidla stále větší popularitu, a není divu, že si je oblíbili i majitelé pickupů značky RAM. Tyto robustní rámy nejen dodají vašemu vozidlu impozantní vzhled, ale zároveň zvyšují jeho odolnost a bezpečnost.
Když se ocitnete v situaci, kdy musíte projet náročným terénem nebo nerovnou cestou, rám absorbuje energii nárazu a minimalizuje riziko poškození rámu, nárazníku a dalších klíčových částí vozu. To znamená, že i při náročných podmínkách můžete mít klid v duši, že váš RAM pickup je v bezpečí.

Ochranné rámy nejsou jen o funkcionalitě, ale také o stylu. Díky svému robustnímu a výraznému designu dodají vašemu RAM pickupu unikátní vzhled.

Všichni majitelé vozů značky RAM ocení jednoduchou instalaci a možnost přizpůsobit ochranný rám podle svých potřeb. Rámy jsou vyrobeny s ohledem na specifické modely RAM, což zajišťuje dokonalé padnutí a snadnou montáž. Můžete si vybrat ze široké škály stylů, materiálů a barev, abyste vyhověli vašemu osobnímu vkusu a celkovému vzhledu vašeho pickupu. Investujte do ochranného rámu a užívejte si jízdu ve svém stylu!