Nákupní košík 0 položek - 0 Kč

KONTAKTY


Naše výhody


  • Férové jednání
  • 10 let zkušeností
  • Prověřené produkty

RENAULT

Hledáte ochranný rám na vaše auto? V naší nabídce najdete přední ochranné rámy všech typů a velikostí. Ochranný nerezový rám zpevní konstrukci vašeho automobilu a zároveň přidá na atraktivitě vašeho vozu.


Bezpečnost a elegance na silnici

Bezpečnost a styl – to jsou dvě klíčové vlastnosti, které majitelé vozů značky Renault oceňují. A právě proto jsou ochranné rámy pro Renault vozidla stále oblíbenějším doplňkem mezi automobilovými nadšenci.

Nikdy není pozdě přidat ochranný rám na svůj Renault. Výrobci nabízejí různé varianty a modely rámu pro jednotlivé typy vozů Renault, takže si můžete být jisti, že najdete ten správný pro váš vůz.
Na výběr máte přední ochranné rámy se zuby, s plechem nebo příčkou. Boční nášlapy pak nabízíme s plastovými prolisy, drážkami nebo hladké pro minimalistický vzhled.

Použité materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a mechanickým namáháním, což zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost ochranných rámu. Investice do ochranných rámu je tudíž nejen pro vaši bezpečnost, ale také pro ochranu a estetiku vašeho vozidla na dlouhou dobu.

Ochranné rámy jsou navrženy tak, aby jejich instalace byla co nejjednodušší a zároveň by poskytovaly dlouhodobou ochranu vašeho vozidla.